E fa'afefea ona puipuia le fa'aleagaina ole eletise ile fale gaosi oloa PC?

PC laupapa fa'apisinisii le faagasologa o talosaga e sili atu pe itiiti o le a aliali mai nisi o faafitauli, e pei o le ulu i le eletise static, ona i ai lea i le faatinoga, o le faaaogaina o le auala e puipuia ai le eletise static?

1. Afai e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo, e tatau ona tausia le tino ma le module pulea i le eseesega gafatia tutusa, ma le tino o le tagata e tatau ona faʻafesoʻotaʻi lelei ma le eleele;2.
2. Uumea soldering uʻamea ma le faʻaaogaina o le gaioiga moni o le faʻaogaina o meafaigaluega e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le uaea eleele, o le a le leakage.
3. E le mafai ona pa'i atu i le ta'ita'i fafo, matagaluega eletise eletise ma le fa'avaa mea u'amea.
4. E le mafai ona faʻaogaina le masini masini masini e faʻamama ai le pefu o le laulau PC, aua o le ai ai se eletise malosi malosi: 5. O le siosiomaga mago o le a mafua ai foi le eletise eletise, o le mea lea, e tatau ona sili atu i le 60% RH le siosiomaga galue.
Mo komipiuta laupapa fale gaosi oloa, o le faʻaogaina o le eletise o se faʻalavelave matuia tele, o le mea faigofie o le, o le faʻatonutonuina module i le togafiti, o le avetaavale matagaluega o le voltage pito i lalo, micro-power CMIOS power supply circuits, North e masani ona faigofie ona avea. ulu i totonu o le eletise eletise, o le a mafua ai i nisi taimi le tino e oʻo atu i le sefulu volts poʻo le fiaselau o volts o le eletise eletise, i le faʻaaogaina o le faagasologa atoa e tatau ona gauai atu ma le totoa, naʻo inisi e mafai ona tuʻuina atu i le komepiuta laulau fale gaosi oloa Faʻaaoga. umi atu.

O le COMPT o loʻo i ai se faiga faʻapitoa o gaosiga, o le fale gaosi oloa e ala i faʻasologa o le pulea lelei, vaʻavaʻavaʻa lelei.
Fa'ata'ita'i fa'ata'otoga
Pa'i lau fa'apalapala
Fa'apipi'i faiga
Su'ega ICQ
Su'ega polokalame screen
Su'ega Volta
Fa'agaioiina masini e aunoa ma se fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'asolo
Su'ega o le soifua matua
Su'ega a le vaega matua

Taimi meli: Iul-11-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: